Du søker på stillingen

06005 KAM Intrum Justitia AS
Personverngaranti Personalia Informasjon Vedlegg Søknad Bekreftelse

VI I ORION SEARCH, HAR OPPRETTET ET KORTFATTET SØKNADSKJEMA FOR Å SPARE DEG FOR UNØDIG REGISTRERING.

De opplysninger som du oppgir i din søknad og CV blir kun lagret i vår database for å kunne ta stilling til deg i våre rekrutteringsprosesser.

Vi garanterer at personopplysninger ikke vil bli brukt i andre sammenhenger eller av andre virksomheter. Vi garanterer også for at informasjon kun blir benyttet i rekrutteringssammenheng for Orion Search.

Opplysningene vil ikke bli lagret lenger enn nødvendig for at vi skal kunne oppfylle vår kontraktforpliktelse overfor deg.

Kristian Knudsen hos Orion Search, er overordnet ansvarlig for all rekruttering i vår virksomhet. Skulle du ha spørsmål vedrørende sikkerheten rundt våre rekrutteringsprosesser kan du kontakte oss per e-post på post@orion-search.no

Vi gjør oppmerksom på at alle jobbsøkere må akseptere vår personverngaranti for å kunne sende inn sin søknad.


 
Jeg aksepterer herved personvernbetingelsene:
Ditt mobilnr:  
     
 

 

 

   
Orion Search International AS er et nordisk selskap som ble etablert i 1983 for å hjelpe kunder med å realisere mål og strategier. Dette gjør vi gjennom å utvikle og rekruttere medarbeidere og ledere.

Våre kunder er ambisiøse beslutningstakere i Skandinavia, som vil gå meget langt for å nå sine mål. De velger oss, fordi vi vet hvordan man velger de riktige kandidatene.

Har du problemer med registrering av søknad
og CV,  og trenger hjelp, vennligst kontakt
ansvarlig Konsulent/ Researcher for stillingen.
Nummer eller mail finner du i  stillings-
annonsen eller på våre websider:
orion-search.no/medarbeidere